Jocs Special Olympics Granollers 2023

Del dijous 30 de març fins el diumenge 2 d’abril, 19 esportistes i 6 tècnics del Club Esportiu L’Estel vam participar als Jocs Special Olympics a Granollers organitzats per la Federació ACELL, Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Granollers, ho vam fer en les disciplines de bàsquet, petanca i natació.

En aquest esdeveniment hi han participat 1500 esportistes amb discapacitat intel·lectual de clubs de Catalunya, d’onze comunitats autònomes i de deu països.

L’equip de bàsquet Club Bàsquet Balaguer va participar al nivell inicial i va guanyar la medalla d’or del grup 10. Els jugadors/es són el Gerard, el Cristòbal, el Jose Antonio, el Juanjo, el Xavier, el Juan Sebastián, el Miquel, la Laura i el Juan Carlos i d’entrenadors el Xavier i el Marc.

També vam participar amb dos tripletes a Petanca. La tripleta L’ESTEL VERMELL entrenada pel Sisco i formada per l’Andreu, l’Oriol i la Cristina va guanyar medalla de plata al nivell inicial del grup 11. La tripleta L’ESTEL BLAU entrenada per la Maria i formada per la Teresa, Juani i Montse va guanyar medalla de bronze al nivell inicial del grup 13.

A la disciplina de Natació quatre nedadores entrenades per l’Isabel. La Mònica medalla de plata en 25m crol i braça. La Xose medalla de participació en 25m crol i medalla d’or en 25m esquena. La Yanina medalla de bronze 25m crol i medalla de plata en 25m esquena. La Jèssica medalla de participació en 50m crol medalla de plata en 50m esquena.