CLUB ESPORTIU

El Club Esportiu L’Estel va ser constituït el 02 de maig de 1994 per a fomentar la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva en persones amb discapacitat intel·lectual. Poden ser membres del Club Esportiu L’Estel totes les persones usuàries dels serveis de la nostra associació.

El Club Esportiu L’Estel està federat dins de la federació ACELL (Federació catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i Special Olympics Catalunya. Els atletes participen en els diferents campionats que aquests organitzen tant a nivell de província de Lleida com de Catalunya.

En l’actualitat participem en 9 disciplines esportives: tennis taula, bàdminton, bàsquet, futbol sala, gimnàstica rítmica, proves motrius, petanca, natació i atletisme i comptem amb 52 esportistes socis (25 noies i 27 nois).

Des de l’inici del Club Esportiu L’Estel els esportistes del Club han participat als Specials Olympics Internacionals celebrats a Espanya i als Jocs Special Olympics Espanya.

Quan algun dels nostres atletes és escollit per la delegació catalana ACELL – Special Olympics Catalunya també participa en diferents campionats estatals, europeus i internacionals.

OBJECTIUS

Tant el club com l’associació tenim signats convenis de col·laboració amb diferents clubs esportius de Balaguer per tal de fer-nos presents en la vida esportiva de la ciutat i afavorir la visibilització de les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual:

  • Club Gimnàstica Rítmica Balaguer (conveni amb club)
  • Club Tennis Taula Balaguer (conveni amb club)
  • Associació Piragüística de Balaguer (conveni amb club)
  • Club Bàsquet Balaguer (conveni amb club)
  • Escola Futbol Sala Comtat d’Urgell (conveni amb associació)
  • Club Tennis Balaguer (conveni amb club)

NOTÍCIES CLUB ESPORTIU