“Tik-tak, tik-tak , el temps ens acompanya cap a noves maneres de viure, utilitzant noves eines… descobrim-les!”

El dia 14 de setembre vam obrir les portes del nou curs alumnes i professionals de l’escola. La situació actual del COVID-19 ha fet que elaboréssim un PLA D’ORGANITZACIÓ seguint les indicacions del Departament d’ Educació i el Departament de Salut.

Durant l’estiu hem estat enfeinats per tirar endavant propostes de millora en l’espai i recursos tecnològics per poder afrontar les noves necessitats.

La situació actual requereix millorar les competències en l’ús de les noves tecnologies, durant el confinament l’escola i les famílies vam fer un esforç per mantenir el contacte a través dels mòbils i correu electrònic, ara hem de continuar avançant per la qual cosa engeguem EL PROJECTE “TIK-TAK”.

“Tik Tak” serà el projecte vehicular de tot el curs a nivell de centre. Es desenvoluparan una sèrie d’activitats orientades a l’aprenentatge de les noves tecnologies per fomentar l’ús de les TIC de manera adequada. Aquestes activitats aniran dirigides a tot l’alumnat del centre, adaptant-se cada una d’elles a les característiques i necessitats de cada grup.

• Introduirem noves eines com el classroom, el portafoli, els blogs educatius.

• L’ús de la pissarra digital, el maneig de les xarxes socials, com per exemple instagram o el tik tok,

• La utilització de les videotrucades

• Aprofitarem les activitats per introduir i treballar les TIC de manera interdisciplinar, aplicant criteris de funcionalitat.

Cada grup treballarà les tecnologies en funció de les seves necessitats i els seus interessos.

Com a projecte d’escola les famílies són part important del projecte, per això farem tallers i anirem aprenent tots junts a utilitzar aquestes eines.

Tot això ens ajudarà a desenvolupar noves perspectives de relació, comunicació i aprenentatge.