Art vivenciat

Quan entreu a l’escola hi trobeu un espai de benvinguda en el que aquest curs, els alumnes d’Ensenyament Bàsic  van creant diferents escenaris que defineixen el pas del temps durant el curs.

Ho fan els divendres per la tarda el Pau, la Paula, l’Asmae, el Sergi i la Naomi amb la Maria i la Teresa en l’activitat d’ ARTTERÀPIA, on  amb materials i textures diverses experimenten diferents sensacions que els aporten informacions a traves de diferents canals: el tacte, l’olfacte, la vista.

És una tasca compartida en la que tots hi participen, és important que el resultat quedi vistós i ens agradi, però també cal que tothom hi pugui participar activament per això la imaginació és fonamental, i així hem tingut a la tardor núvols fets amb bosses d’escombreries plens de paper de diari arrugat, a l’hivern neu amb ganxets de porexpan  plastificats amb precinte, llana per evitar el fred i cartell pintat amb gel, a la primavera orenetes pintades amb plantilla i flors de colors vius pintades amb les mans. Per acabar de decorar no hi poden faltar el munt de roselles que anem rebent per la celebració de l’aniversari de L’ASSOCIACIÓ.