Conveni amb el FS Comtat d’Urgell

El proppassat 4 de desembre l’Escola de Futbol Sala Comtat d’Urgell i l’Associació L’Estel van signar un conveni de col·laboració per incorporar persones amb discapacitat intel·lectual de la nostra entitat com a voluntaris/es a la seva escola per fer  d’ajudant tècnic de diferents equips. Els mateixos voluntaris/es estan entrenant un cop per setmana dirigits per un tècnic de l’EFS Comtat d’Urgell.

La nostra entitat fa l’acompanyament i assessora els voluntaris/es i els tècnics per tal que aquest projecte d’inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual al club es vagi desenvolupant amb les majors garanties possibles d’èxit. Aquest acord va néixer de la voluntat de l’EFS Comtat d’Urgell d’incorporar persones amb discapacitat intel·lectual dins del club i del desig de joves vinculats a l’Associació L’Estel de poder participar en l’àmbit del futbol sala, esport que els motiva extraordinàriament i sent l’EFS Comtat d’Urgell un dels seus referents més propers.

Creiem fermament en la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual en la vida comunitària, la nostra societat és diversa i tots hi tenim cabuda.