L’esport a l’escola

Per tercer any consecutiu, l’Escola l’Estel, sota el paraigües del Club Esportiu l’Estel, ha participat en les trobades esportives escolars organitzades per Acell.

En cadascun d’aquests anys hem fet 4 trobades esportives (natació, bàsquet, futbol sala i atletisme). En cada trobada hem competit amb altres escoles d’educació especial de Catalunya i l’experiència ha estat molt positiva.

Les trobades ens han permès planificar les activitats d’esports. Abans de cada trobada, entrenàvem continguts relacionats amb la naturalesa de la trobada, i així anticipàvem la sortida i la situació de competició amb un equip rival. Esmentar que alumnes de l’Escola Vedruna Balaguer, ens han ajudat a entrenar en l’activitat d’esports, programant activitats on es treballen continguts relacionats amb la trobada esportiva següent. Els nois durant aquests tres anys han viscut amb moltes ganes les trobades. Gràcies a la Fundació Leo Messi i a Specials Olympics Catalunya, ha estat possible assistir a aquestes trobades, i compartir situacions molt enriquidores amb altres escoles de Catalunya.